• Vrijstaand woonhuis in Nederweert

  • Vrijstaand woonhuis in Geldrop

  • Vrijstaand woonhuis in Veldhoven

Nieuwbouw Someren Heide

Heeft u plannen om een nieuw huis te gaan bouwen, het voornemen om te gaan verbouwen of uw voorkeur gaat uit naar een aanbouw?

Hoe groot of klein uw plannen ook zijn, wat u nodig heeft is een sterke bouwpartner. Een deskundige die actief meedenkt en ondersteunt, vakbekwaam is, en taken overneemt.

Bouwbedrijf Hollanders is zo'n deskundige! Op deze website een overzicht van onze projecten en uitleg over de manier waarop wer werken. Wilt u meer weten? Neem dan even vrijblijvend contact met ons op!

We gebruiken uitsluitend duurzame materialen van uitstekende kwaliteit en zorgen dat de prijs/kwaliteits-verhouding in evenwicht is.

Onze opdrachten bestaan voornamelijk uit particuliere bouwprojecten. Hier gaat onze voorkeur naar uit, want elk project is uniek qua vormgeving en ontwerp. Omdat geen enkel project hetzelfde is, blijft het heel boeiend om telkens weer iets moois neer te zetten, een uitdaging als het gaat om moeilijke bouwprojecten, met oog voor detail.

Heel bewust hebben we ervoor gekozen om 'klein' te blijven, om zo de lijnen zo kort mogelijk te houden.

We onderhouden zelf het contact met de klant en besteden veel aandacht aan specifieke wensen. Deze worden doorgesproken en we zijn pas tevreden als U het ook bent.

Er staat een uitstekend team klaar om aan de slag te gaan. We werken door middel van een strakke planning aan een perfect eindresultaat.

In de loop der jaren hebben wij een keur aan projecten gerealiseerd voor onze opdrachtgevers. Het voert te ver om foto's van al deze projecten te vermelden.

In het menu op deze pagina vindt u de koppelingen naar een aantal door ons gerealiseerde projecten. Het kan daarbij zowel gaan om nieuwbouw als om renovatie. 

Heeft u een specifieke vraag of wilt u meer weten over een project? Neem dan even contact met ons op.Indien nodig sturen we u een set meer specifieke foto's waardoor u een beter beeld krijgt van de mogelijkheden.