• Vrijstaand woonhuis in Nederweert

  • Vrijstaand woonhuis in Geldrop

  • Vrijstaand woonhuis in Veldhoven

Nieuwbouw Someren Heide

Heeft u plannen om een nieuw huis te gaan bouwen, het voornemen om te gaan verbouwen of uw voorkeur gaat uit naar een aanbouw?

Hoe groot of klein uw plannen ook zijn, wat u nodig heeft is een sterke bouwpartner. Een deskundige die actief meedenkt en ondersteunt, vakbekwaam is, en taken overneemt.

Bouwbedrijf Hollanders is zo'n deskundige! Op deze website een overzicht van onze projecten en uitleg over de manier waarop wer werken. Wilt u meer weten? Neem dan even vrijblijvend contact met ons op!

nieuwe bouwen 002Vanaf de oplevering 40% lagere energiekosten. Dat is het belangrijkste voordeel van 'het nieuwe bouwen' volgens de Hollanders Methode. Die overigens nauwelijks meer geld kost dan de traditionele manier van bouwen. Maar er is meer...

Een woning waarvan de buitenmuren worden opgetrokken in passief bouwblokken heeft geen koude bruggen en een isolatiewaarde die zijn gelijke niet kent. Die muren zijn dan ook maar liefst 36 centimeter breed. De buitenzijdes zijn gemaakt van neoper (de grondstof). Daartussen wordt beton gestort.

We gebruiken uitsluitend duurzame materialen van uitstekende kwaliteit en zorgen dat de prijs/kwaliteits-verhouding in evenwicht is.

Onze opdrachten bestaan voornamelijk uit particuliere bouwprojecten. Hier gaat onze voorkeur naar uit, want elk project is uniek qua vormgeving en ontwerp. Omdat geen enkel project hetzelfde is, blijft het heel boeiend om telkens weer iets moois neer te zetten, een uitdaging als het gaat om moeilijke bouwprojecten, met oog voor detail.

Heel bewust hebben we ervoor gekozen om 'klein' te blijven, om zo de lijnen zo kort mogelijk te houden.

We onderhouden zelf het contact met de klant en besteden veel aandacht aan specifieke wensen. Deze worden doorgesproken en we zijn pas tevreden als U het ook bent.

Er staat een uitstekend team klaar om aan de slag te gaan. We werken door middel van een strakke planning aan een perfect eindresultaat.

Recente projecten