Meestal beginnen mooie huizen met een idee of een perceel grond. U wikt, weegt, mijmert, hakt knopen door en wilt uw droomhuis gerealiseerd zien. U gaat praten met een architect. Die gaat aan de slag met uw wensen. U neemt contact op met een aannemer.

We zijn graag in een vroeg stadium betrokken bij de ontwikkeling van uw plannen, omdat we U dan beter van dienst kunnen zijn, omdat we U dan kunnen helpen met tips en omdat we U met betere informatie ook beter van dienst kunnen zijn.

U krijgt van ons een prijsopgave. We gaan daarna kijken wat er mogelijk is en of er hier en daar nog wat bijgeschaafd en veranderd moet worden. Mocht U ons de bouw gunnen, dan zetten we onze afspraken overzichtelijk op papier en gaan aan de slag.

We vinden het belangrijk dat we een goed klik hebben met onze opdrachtgevers, we hebben immers gedurende een lange tijd bijna dagelijks contact. U krijgt van ons ‘boodschappenlijstjes’ met streefdata. We geven U aan wanneer de keuken geplaatst moet worden, wanneer de tegels moeten zijn uitgezocht etc. etc. U heeft één aanspreekpunt. Wij zorgen ervoor dat de bouw conform afspraak en budget wordt gerealiseerd.

En als de grote dag daar is, dan leveren we uw project sleutelklaar op. U gaat in uw nieuwe huis wonen en zal er nog vele jaren plezier van hebben. Misschien komen we elkaar nog eens tegen bij een van uw familieleden of kennissen. Want ook dat leert de ervaring. Onze directe aanvragen komen vaak via via van relaties van eerdere klanten. Als een soort olievlek die zich gestaag uitbreidt, en daar zijn we blij mee.