De familie Hollanders is al generaties lang actief in de bouw. Frank Hollanders startte zijn eigen bedrijf in 2001. Vader en opa waren ook al actief als aannemer.

We werken volgens een aantal vaste uitgangspunten. We zullen de belangrijkste even voor u noemen.

Allereerst hechten we enorm veel belang aan persoonlijk contact met onze opdrachtgevers. We willen graag samen met U uw droomhuis realiseren. Onze kracht ligt niet zozeer in het seriematig reproduceren van grote aantallen soortgelijke objecten, maar veel meer in het realiseren van unieke bouwprojecten op maat.

Dat contact is ook belangrijk omdat we serieus werk maken van iedere aanvraag die binnenkomt. Wanneer U ons belt met de vraag ‘wat kost dat per kuub?’, dan moeten we U heel waarschijnlijk het antwoord schuldig blijven. De gemiddelde prijs per kuub bestaat niet. Ieder project is uniek. Wanneer U een vrijblijvende prijsopgave nodig heeft, dan gaan we daarover in gesprek. Vervolgens maken wij een offerte die past binnen ieder budget.

Mocht U daarna om welke reden dan ook besluiten om niet met ons in zee te gaan, dan is dat jammer, maar er zijn geen financiële gevolgen voor U.

Dat persoonlijke contact is ook nodig voor ons tweede uitgangspunt: afspraak is afspraak. Wie met ons in zee gaat, krijgt het bouwproject sleutelklaar opgeleverd, op de afgesproken dag, tegen de afgesproken prijs. Punt. En dat gaat alleen als we kans krijgen om U een goed onderbouwd verhaal kunnen presenteren.